10 August 2020
Tipsa: 070-557 67 92

Stationshuset öppnar med ny hyresgäst

Stationshuset i Askersund får snart nya hyresgäster som siktar på öppning till 1 juni Foto: Weine Ahlstrand.Stationshuset i Askersund får snart nya hyresgäster som siktar på öppning till 1 juni Foto: Weine Ahlstrand.

Inom kort öppnar Stationshuset i Askersund med nya hyresgäster. Om det tidigare var caféverksamhet blir det nu mer åt restauranghållet. Angeline Wong driver sedan tidigare ett par ställen i Motala och nu snart även i Askersund.

​Tanken och förhoppningen är att verksamheten ska öppna till 1 juni. Tidigare hyresgäst har lämnat och flyttat till Småland och Angeline Wong är namnet på den person som kommer att ta över.

Verksam i Motala tidigare

- Ja, det stämmer. Vi har gjort upp med Askersunds kommun och kommer att servera bland annat hamburgare, sallader, a la carte och glass, säger Angeline till Sydnärkenytt.

Hon sitter lite illa till när vi pratas vid och hinner inte berätta så mycket mer. Men vi får tag i Göran Berger, som är Fastighetsstrateg hos kommunen. Han fastslår att det ska öppnas inom kort efter att stått tomt en tid.

- Angeline driver ett par restauranger i Motala, bland annat en i hamnen som är väldigt besökt och uppskattad. Och det blir mer åt restauranghållet än caféverksamhet nu.

Hur tror du det kommer funka?

- Med tanke på den renommé Angeline har med sig från Motala och att hon är van vid att arbeta i en mindre stad där det gäller att ha ett hjärta för orten så känns det här som en bra lösning, avslutar Göran Berger.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2020-05-17 14:06
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.