Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Kumlanytt
28 July 2021
Tipsa: 073-094 57 58

OK/Q8 i Kumla klar med ombyggd butik

George Gumussoy i butiken som nu fått en uppfräschning. Foto: Anders BjörkGeorge Gumussoy i butiken som nu fått en uppfräschning. Foto: Anders Björk

OK/Q8 i Kumla har fått en uppfräschning. Butiken är till vissa delar ombyggd och det finns nu även ett större utbud av snabbmat. - Jag är jättenöjd hur det blev, säger George Gummusoy.

​Det är inte bara ombyggnad som skett i butiken, man har även satsat mer på mat.

- Vi har specialiserat oss mer på mat jämfört med tidigare och har nu exempelvis kebab och falafel, nuggets och mer olika typer av mackor.

Man har målat om och även byggt en ny lounge för cafégäster. En hylla har tagits bort och man har distribuerat de varor man har bättre så att det skapats en stor öppen yta mitt i butiken, samtidigt som hyllorna med varor ser fulla ut.

För lite mer än en månad sen blev allt klart.

- Jag är jättenöjd. Det är det man strävar efter att kunder ska ha lätt att se var de saker de söker finns och det har vi förstått på kunderna blivit bättre nu, avslutar George Gumussoy.

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-04-14 12:12
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.