Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
07 December 2021
Tipsa: 073-629 83 19

Ryanair startar flyglinje Örebro - London

Från och med 1 april nästa år blir det möjlighet att flyga till London från Örebro Airport. Foto: Piotr MitelskiFrån och med 1 april nästa år blir det möjlighet att flyga till London från Örebro Airport. Foto: Piotr Mitelski

Flygbolaget Ryanair startar en flyglinje till London från Örebro flygplats. Premiären blir den 1 april 2022.

“Det är fantastiskt glädjande att Ryanair börjar flyga till London från Örebro. Det är en perfekt kombination, ett framgångsrikt flygbolag som skapar tillgänglighet till en världsstad som är viktig både för affärsresenärer och turister,” skriver i en kommentar Mikael Smedberg, vd på Örebro Airport.

London Stansted

Från och med den 1 april blir det alltså möjlighet att flyga från Örebro Airport till London Stansted Airport, två gånger i veckan, måndagar och fredagar. Redan nu går det att boka biljetter. 

Börjat lyfta

Flygtrafiken från Örebro Airport har alltså dragit igång igen efter pandemi och restriktioner. I september startade chartertrafiken efter en lång tids uppehåll. Först ut var destinationen Kreta, och under vintersäsongen är Teneriffa och Gran Canaria aktuella charterresmål. 

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-11-11 9:32
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.