Gå till innehåll
Askersund

SPF Seniorerna avslutade boulesäsongen

Publicerad: 20 October 2020 23:27

SPF Seniorerna Lerbäck avslutade boulesäsongen utomhus den 30 september. Då hade man spelat 21 omgångar sedan starten i början på maj.

Vid varje speltillfälle har det varit 10-15 deltagare. De har spelat i lag, vanligtvis damer mot herrar. Som regel har man spelat två lagomgångar vid varje tillfälle plus en avslutande individuell omgång. Det betyder att dessa alerta seniorer vanligtvis spenderat drygt ett par timmar på onsdagseftermiddagarna ute vid Skyllberg.

Man har också haft väldig tur med vädret, även om det någon gång varit lite kylslaget på slutet av säsongen. Då har det medhavda kaffet både smakat bra och värmt inombords. Som extra säkerhet i coronatider har alla spelat med handskar. Som regel har man lyckats hålla säkert avstånd till varandra, även om nyfikenheten varit stor när man kontrollerat vilket lag som lyckats bäst vid varje spelomgång. 

Inomhussäsongen har börjat

Lerbäcksseniorerna ligger inte på latsidan. Inomhussäsongen med boule har nu börjat i Åsbro Sporthall, där det finns gott om plats att hålla avstånd. Stimulans för både kropp och själ. Obs! Det går bra  även för rullstolsburna att spela. Varannan tisdag klockan 13.30 med början 27 oktober. Samordnare Wiola Norström. 

Annons

askersund