Gå till innehåll
Askersund / Konsert
En artist med ljust rosa hår och en lavendelklänning som sjunger i en mikrofon på scenen, prydd med en fjäderboa och gnistrande smycken.

Bilden är från Lakeside Pride 2019 då artisten Babsan var på besök.

Lakeside Pride nästa lördag i Askersund

Publicerad: 14 May 2024 11:28

Lördag 25 maj arrangeras Lakeside Pride i Askersund. En av de artister som kommer för att uppträda är Anna Bergendahl, som vunnit Melodifestivalen. Gratis bio och åkande i minitåget tillhör också aktiviteterna.

Lakeside Pride är inne på sitt sjätte år och denna lördag bjuder man in till en familjedag vid scenen i hamnen. Det är fritt tillträde till alla aktiviteter och från klockan 13 är det uppträdanden från scenen. Detta år kommer bland annat Anna Bergendahl att uppträda tillsammans med bandet Jackie's Stoned. Elever från Kulturskolan, danskompaniet Rosea Dans med flera kommer också att medverka. Företag, föreningar och organisationer finns på plats och ställer ut. 

Så här ser programmet ut: 

11.00-14.00 Skattjakt för hela familjen! Det blir ett spännande uppdrag där Askersunds gömda skatter ska låsas upp.

11.00-14.00 Insamling av gamla leksaker. Lämna in leksaker som sedan skänks till barn som behöver det bättre. I samarbete med Familjecentralen.

12.00-14.00 Passa på att göra färgglada armband utan kostnad! Alla pysselsugna bjuds in till Slöjdföreningens butik i Hamnmagasinet i Askersund.

13.00-16.00 UNDERHÅLLNING FRÅN SCENEN - Anna Bergendahl & Jackie's Stoned, utställare (företag & organisationer), barnallsång med Hasse Hasselmus, ansiktsmålning, Solägget med Rosea Dans, sång av Mathilda Boman, Moa Kristoffersson och Ida Appelgren. Godis till alla barn!

13.00-16.00 Åk gratis med minitåget i centrala Askersund.

17.00 Gå gratis på Disneys film LUCA! OBS! visas i Kulturhuset Sjöängen av föreningen Folkets Hus.

Lakeside Pride är Askersunds egna pridefestival. Den finns till för att uppmärksamma alla människors lika värde och har arrangerats sedan 2018

Annons

askersund