Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
04 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Stora problem hos swedbank

Swedbank har problem med i princip alla tjänster just nu. Det innebär att man inte kan utföra betalningar online, logga in på internetbank, eller använda bankens betalkort. Däremot kan man ta ut kontanter.

Banken säger att man på något sätt ska kompensera kunder som lider ekonomisk skada. På Shell i Kumla bekräftar man att kunder haft problem, men att det inte varit några större svårigheter.

– Det går bra, säger Camilla. De flesta kunder som är berörda vet om det och har redan tagit ut kontanter, så det fungerar fint ändå. I dag är det ju alla hjärtans dag, så vi är lite extra glada, det kanske hjälper upp, säger hon. Banken har ännu ingen prognos för när problemen ska vara lösta.

 

Erik och Camilla på en av Kumlas mackar säger att folk verkar klara sig bra med kontanter när Swedbankkorten krånglar. Foto Henrik Östensson
Kommentera artikeln
Publicerad: 2020-02-14 8:45
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.