Gå till innehåll
Kumla / Innebandy

Förlust i jämn match

Publicerad: 31 January 2015 16:06

Efter tre raka segrar så noterade IBK-damerna en förlust i lördagens match. Man föll dock med flaggan i topp och var nära sno med sig poäng hem till Kumla.

Sprudlande start av Kumla

Kumla chockstartade matchen och hade 0-2 redan efter några minuter. Det första målet gjorde Maria Djupström, det andra Emma Eliasson.

Rönnby reducerade till 1-2 innan Jessica Carlsson ånyo gav Kumla en tvåmålsledning med sitt 1-3, 13:46 in i den första perioden. I andra perioden hämtade Rönnby upp till 3-3, innan Nina Godlund gjorde 3-4 till Kumla. Rönnby kvitterade dock igen och helt jämnt inför slutperioden.

Väl där kom 5-4 efter bara 14 sekunder. Sanna Jonasson kvitterade till 5-5 för Kumla. Men när Rönnby gjorde 6-5 klarade inte Kumla svara tillbaka en gång till.

Ingen förlust att skämmas över dock då Rönnby ligger trea i tabellen, Kumla har efter de tre raka vinsterna, innan matchen mot Rönnby, arbetat sig upp och är nu i mitten av den jämna tabellen. Nästa match är två veckor bort, då kommer Hammarby på besök till Kumlahallen. (ABj)