Gå till innehåll
Kumla / Innebandy

Damer tog andra raka

Publicerad: 19 October 2019 15:42

Ny seger för Kumla

INNEBANDY: Kumlas damer tog sin andra raka trepoängare och säsongens första hemmaseger när man under lördagen slog Munkfors med 3-1.

Fillipa Boström gjorde både 1-0 och 2-0 för Kumla i den andra perioden. I sista perioden ökade Sofie Cederlind på till 3-0. Munkfors gjorde sitt mål efter 12:35 och spräckte då Ebba Anderssons nolla.

Noterbart är då att Ebba höll nollan i nästan två raka matcher eftersom hon höll helt tätt i förra matchen där det blev vinst med 10-0 på bortaplan.

- Det känns alltid bra att vinna och vi gör det än en gång rättvist. Vi är solida i defensiven och släpper bara till 13 skott på mål, säger Kumlas tränare Tobias Björk efter matchen.

- Skönt att äntligen få göra mål och dessutom två. Matchen i sig var lite var lite rörig stundtals, men vi jobbade som ett lag och kämpade för varandra vilket gjorde att vi kunde ta med oss tre poäng, säger Filippa Boström.

Kumla har sju poäng av 12 möjliga och har sin nästa match kommande lördag mot Karlstad IBF som är utan poäng efter två matcher i en haltande tabell. (ABj)

Annons

kumla