03 December 2020
Tipsa: 073-094 57 58
Hjälp oss göra nyheter – 365 dagar om året

Sedan starten för tio år sedan har vi på Sydnärkenytt aldrig tagit betalt av våra läsare varken i form av prenumerationer eller betalsidor på webben. Något vi inte heller planerar göra framöver. Vår verksamhet har under alla år varit annonsfinansierad, med en stor portion ideella insatser från medlemmar och medarbetare i föreningen Kanal Regional, som står bakom Sydnärkenytt.

Sydnärkenytts Vänner

Gillar du Sydnärkenytt? Tycker du att vi gör ett bra jobb? Tycker du att vi behövs? Vill du bidra till att hjälpa oss finnas till i framtiden och även utvecklas? Då har du möjligheten att bli Sydnärkenytts vän! Förutom att ekonomiskt bidra till en tryggare framtid för Sydnärkenytt så får du en hel del tillbaka. För en krona om dagen (365 kr per år. Faktureras 1 ggr/år):

  • Inbjudan till två vänträffar under året (vinter/sommar) där du har möjlighet att träffa redaktionen under avslappnade former. Vi bjuder på mat, dryck och underhållning samt chans att vinna fina priser.
  • Medlemsakp i föreningen Kanal Regional ingår i vänmedlemskapet.

Vid frågor: annons@sydnarkenytt.se

ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.