Logotyp Sydnärkenytt
02 June 2023
Tipsa: 073-629 83 19

Välkänd Kumla-entreprenör fick utmärkelse

Lill-Anna Nilsson, till vänster,  fick en utmärkelse av Kumla-Ekeby centerkvinnor, I mitten, Zitha Ahlin och till höger, Gudrun Persson. Foto: Henrik ÖstenssonLill-Anna Nilsson, till vänster, fick en utmärkelse av Kumla-Ekeby centerkvinnor, I mitten, Zitha Ahlin och till höger, Gudrun Persson. Foto: Henrik Östensson

Något 30-årsjubileum har det inte blivit än för Lill-Annas bageri i Kumla
– Nej, det har inte riktigt hunnits med, fast vi är inne på det 31 året, säger Lill-Anna. I dag fick hon besök av Centerkvinnorna som traditionellt delar ut en utmärkelse till en kvinnlig förebild på kvinnodagen.
– Egentligen är det konstigt att hon inte fått utmärkelsen tidigare, för hon är något extra och har betytt massor för Kumla, sa Zitha Ahlin, från centerkvinnorna  Kumla/Ekeby.

Kommentera

Skriv helst under eget namn. Håll dig till ämnet och håll en hyfsad ton. Visa respekt för andra som kommenterar och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga. Obs: Du måste ange en korrekt e-postadress.

Publicerad: 2023-03-08 16:38
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Trädgårdsgatan 9B, 692 31 Kumla