Logotyp Sydnärkenytt
22 April 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Flera mopedstölder runtom Kumla i helgen

Två mopeder blev stulna. En blev uppeldad. Och en illa skadad efter ett misslyckats stöldförsök. Alla händelser inträffade i Kumla mellan fredag kväll och lördag morgon.

En moped som stod parkerad på Hagagatan blev stulen nån gång mellan fredag och lördag i förra veckan. Mopeden stod utanför en kompis och det var denne som upptäckte att mopeden var borta och informerade ägaren om detta. 

Även vid Bondgårdsgatan stals en moped mellan fredag och lördag. Denna moped stod alldeles utanför carporten vid huset. 

Dessutom har en moped eldats upp. Räddningstjänst kallades till Gärdesgatan, som ligger nära Norra Kungsvägen, där en okänd gärningsperson tänt eld på en moped som ska ha blivit totalförstörd.

En anmälan om försök av tillgrepp av moped inkom också från Carléns väg. Även här inträffade det mellan fredag och lördag. Någon hade lyckats tjuvkoppla mopeden, men inte lyckats köra iväg.

Mopeden var skadad efter tillgreppet och behöver repareras. (ABj)

Kommentera

Skriv helst under eget namn. Håll dig till ämnet och håll en hyfsad ton. Visa respekt för andra som kommenterar och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga. Obs: Du måste ange en korrekt e-postadress.

Publicerad: 2020-02-03 11:02
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.