25 October 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Liftare "hemma" och laddar batterier

Senast vi skrev om Mattias Risberg var för ett halvår sedan. Då var han i Kumla och siktade på att lifta sig fram till Hollywood. Hur har det gått sedan dess?

Datumet var 17 september 2019 om man ska vara exakt. Mattias Risberg hade mellanlandat med sitt sällskap av två kvinnor i Kumla och var då på väg mot Uppsala. Deras "Liftarskola" har fortsatt tagit dem runt i världen.

Gjort dokumentär om tantra

- Vi försöker förena livsstilen som hippies med konst. Ska vi kunna överleva behöver vi få in lite pengar och det försöker vi göra genom konsten som vi producerar, sade Mattias Risberg då.

Mattias Risberg och kompisarna Joni Nelis och Shanti Mohan försöker fixa skjuts från Kumla hösten 2019. Foto: Anders Björk

Nu då?

- Det har hänt väldigt mycket, Vi har turnerat runt och bland annat gjort en dokumentär om tantra. Nu är vi i Sverige igen, kom just hem från Thailand där vi varit i fyra månader. Landet var på väg in i en låsning pga Coronaviruset.

Foto: Privat

Närmare exakt just nu är Mattias i Örnsköldsvik där en konstnärsretreat förbereds. Restriktionerna med resande påverkar även honom och de har inte tagit sig till Hollywood än, som var målet vid förra artikeln, men förr eller senare.

- Självklart lever målet än och vi närmar oss varje dag, avslutar Mattias Risberg.

Kommentera

Skriv helst under eget namn. Håll dig till ämnet och håll en hyfsad ton. Visa respekt för andra som kommenterar och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga. Obs: Du måste ange en korrekt e-postadress.

Publicerad: 2020-03-22 14:11
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.