Logotyp Sydnärkenytt
22 April 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Säker seger mot jumbon

Kumlas damer besegrade jumbon Karlstad IBF med 4-1 (0-1, 0-2, 1-1). Laget ligger på fjärde plats, med en poäng upp till kvalplats.

-Tittar man i tabellen kan man tycka att vi ska vinna enkelt mot Karlstad men de har gått bra på slutet och inför matchen vunnit tre raka  på hemmaplan, kommenterar tränare Tobias Björk matchen.

Tobias fortsätter.

-Vi gör som helhet en bra match, men ingen av våra bästa. Vi har mycket boll, kontrollerar stora delar av matchen och vi är fyra minuter från att hålla nollan och vinner rättvist. Extra kul att vårt spel i numerärt överläge har utvecklats den senaste tiden, idag gör vi två mål på två utvisningar.

Kumlas mål gjordes av Frida Sund som satte två. Frida Danielsson och Filippa Boström gjorde ett vardera.

På lördag kl 13:00 kommer serieledande Västerås på besök. Kumla vann mot dem i en jämn tillställning senast och hoppas kunna göra det igen. 

Kommentera

Skriv helst under eget namn. Håll dig till ämnet och håll en hyfsad ton. Visa respekt för andra som kommenterar och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga. Obs: Du måste ange en korrekt e-postadress.

Publicerad: 2020-02-09 19:46
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.