Logotyp Sydnärkenytt
02 June 2023
Tipsa: 073-629 83 19

Det går åt mer skolmat
– men än klarar
sydnärkeborna elräkningen

Flera Sydnärkekommuner säger att det går åt mer skolmat. Just de här glada skolbarnen fanns på Lekebergsskolans matsal och är inte kopplade till artikeln. Arkivbild.Flera Sydnärkekommuner säger att det går åt mer skolmat. Just de här glada skolbarnen fanns på Lekebergsskolans matsal och är inte kopplade till artikeln. Arkivbild.

Det är tuffa tider med allt dyrare levnadskostnader. Kostnaderna har skjutit i höjden för bland annat el, och nu kommer uppgifter om att allt mer skolmat går åt vilket setts som ett tecken på att hushållen fått sämre ställt. Kommunerna ger lite olika svar, men bilden är att det går åt mer skolmat.

Kommentera

Skriv helst under eget namn. Håll dig till ämnet och håll en hyfsad ton. Visa respekt för andra som kommenterar och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga. Obs: Du måste ange en korrekt e-postadress.

Publicerad: 2023-03-15 7:34
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Trädgårdsgatan 9B, 692 31 Kumla