Logotyp Sydnärkenytt
25 January 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Buggas i Hasselfors

”Söndagsbuggen” i Hasselfors är populär och lockar deltagare från hela länet. Alla ska känna sig välkomna, både vana dansare och nybörjare säger Hasselforsarna Lars-Gunnar och AnnaKarin Strömberg som bjuder in till buggkvällar i Hasselgården. 

Intresset är stort och i lördags anordnade Lars-Gunnar och Anna-Karin en heldagskurs för nybörjare. Kalle Gustafsson från Ingvaldstorp utanför Mullhyttan och Heléne Stuxgren från Vedevåg lärde ut grundstegen till ett 30-tal glada kursdeltagare.

I Hasselgårdens kök huserade Anna-Karin med proffsig hjälp av Jimmy Lindberg från Gusselby. Här lagades lunch och fika. Det blev en heldag med mycket motion och god mat i trivsam miljö och med nyvunna färdigheter i att dansa bugg. Aktiviteten bedrivs i samverkan med Hasselfors byalag och Studieförbundet Vuxenskolan.

Kommentera

Skriv helst under eget namn. Håll dig till ämnet och håll en hyfsad ton. Visa respekt för andra som kommenterar och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga. Obs: Du måste ange en korrekt e-postadress.

Publicerad: 2019-04-01 15:07
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.