Logotyp Sydnärkenytt
20 June 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Allt fler vaccinerade – smittan saktar in

Studentglädje denna vecka. Alléskolan tar studenten i morgon. Regionen uppmanar till försiktighet. Det är fortfarande i den privata kretsen smittspridningen är störst. Foto: Henrik ÖstenssonStudentglädje denna vecka. Alléskolan tar studenten i morgon. Regionen uppmanar till försiktighet. Det är fortfarande i den privata kretsen smittspridningen är störst. Foto: Henrik Östensson

Antalet smittade i Covid 19 sjunker nu snabbt i hela regionen, även om det fortfarande är för tidigt att ropa faran över. Det verkar dock som de allra äldsta kan börja känna sig lite mer säkra. Bara fyra fall över 70 år förra veckan, i hela regionen.

Kommentera

Skriv helst under eget namn. Håll dig till ämnet och håll en hyfsad ton. Visa respekt för andra som kommenterar och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga. Obs: Du måste ange en korrekt e-postadress.

Publicerad: 2021-06-10 9:00
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.