Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
19 June 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Sydnärkenytts vänner skjuter upp sin fest

Sydnärkenytts vänner, medlemsföreningen som stöttar utgivningen av tidning och webb med nyheter från Sydnärke, skjuter upp sin festliga träff den 19 november. Nytt datum är onsdag 27 januari på Sparbanksbörsen i Fjugesta.

Orsaken är givetvis covid 19 och de skärpta rekommendationer som gäller i länet för sammankomster.

- Vi har ställt in våra föreställningar på Sparbanksbörsen och kan givetvis inte gå emot Folkhälsomyndighetens regler, säger Gunilla Pihlblad, en av de ansvariga för evenemangsverksamheten i Fjugesta.

De nuvarande restriktionerna gäller i första hand till den 24 november men risken finns att de måste förlängas.

Till medlemsträffen den 19 november med mat och dryck var flera musikframträdanden, föredrag, frågesport och lotterier planerade På tisdagkvällen beslöt styrelsen snabbt om ett nytt datum för Sydnärkenytts vänträff. Programmet skjuts helt enkelt fram till den 27 januari med förhoppningen att pandemin då är på tillbakagång. (LLz)

Kommentera artikeln
Publicerad: 2020-11-10 19:52
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.