Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
18 January 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Snart i din postlåda: nya numret av Sydnärkenytt

HP Grönkvist - rockbonden! Läs mer i nya Sydnärkenytt. Foto: LG Månzon HP Grönkvist - rockbonden! Läs mer i nya Sydnärkenytt. Foto: LG Månzon

Nu är den klar: nya numret av Sydnärkenytt! Tidningen har börjat delas ut, så håll utkik i din brevlåda eller i ett tidningsställ nära dig.

I novembernumret finns ett brett innehåll. Från musikreportage om den rockande  bonden i Hardemo som även samlar gitarrer, till berättelser om deltidsbrandmäns arbete, om människors vardag i med och motgång, bågskytte som sport, storfiskaren från Laxå som drog upp en blåfenad tonfisk på 300 kilo, och mycket mer.

Vitt skilda områden

Vi satsar på reportage från vitt skilda områden, så även inifrån den stora arbetsplatsen i Kumla: nämligen kriminalvårdsanstalten. Hur ser vardagen ut för fängelseprästerna på anstalten? Vad får de reda på? Vilka tankar har fångarna? Det är frågetecken som rätas ut.

En höjdare (!) i nya numret är reportaget om två tekniker i Fjugesta som lite i skymundan håller på att konstruera en flygande bil. 

Så håll koll.

Sydnärkenytt är på inflygning.

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-11-26 11:51
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.