28 Maj 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Två sydnärkeföretag med på svart lista

I slutet av augusti släpptes konsumenttidningen Råd & Röns Svarta lista för hösten 2018. Tretton företag i länet finns nu med på listan, varav två av dem har sin verksamhet i Hallsberg och Laxå.

”Anmärkningsvärt är att de tio företag som fanns med på listan i februari 2018 fortfarande står kvar. De har alltså, efter ett år eller mer, fortsatt att strunta i Allmänna reklamationsnämndens beslut. Det finns alltså all anledning att varna extra för dessa företag.” Så skriver Pelle Forsberg på Konsumentmakt.

De två företagen i Sydnärke och övriga företag, varav de flesta är bilhandlare, på Svarta Listan kan man läsa mer om HÄR

Råd & Rön uppmanar konsumenterna att undvika företagen som finns på Svarta Listan. De struntar i att följa Allmänna reklamationsnämndens (ARN) beslut om hur tvister med kunder bör läsas.

Den rikstäckande Svarta listan upprättas två gånger om året, i februari och augusti/september, av just konsumenttidningen Råd & Rön.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2018-09-03 13:17
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.