Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
27 January 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Stölder, inbrott och nedskräpning under helgen

Det har under helgen skett flera inbrott och stölder runt om i Sydnärkenytts område. Skadegörelse har också förekommit.

I Hallsberg förstörde någon entrédörren och försökte ta sig in i en butik på Östra Storgatan i Hallsberg, det skedde natten till fredag. Det var entrédörren ut mot gatan som förstördes. Samma natt gjorde någon inbrott i ett förråd på Nytorgsgatan.

Natten till fredag stal också någon en katalysator på en bil på Sveavägen i Kumla.

I Laxå har någon kastat in en mobiltelefon genom ett fönster på entrédörren i ett av Laxåhems hus på Postgatan.

Stulen fyrhjuling

Natten till söndag stal någon en fyrhjuling på en tomt på Hägerön i Åmmeberg. Samma natt slangade någon bensin från en Volvo på Skolgatan i Pålsboda. I Sköllersta slog någon in bakrutan på en bil på Klockarvägen.

Natten mellan fredag och lördag dumpade någon tomma oljefat och bland annat järnrör vid en privat container vid företaget Goglass på Norrköpingsvägen i Hjortkvarn. Oljefatens etiketter antyder att de skulle ha innehållit transformatolja. Brottet är rubricerat som nedskräpning.

Alla uppgifter kommer från polisanmälningar. (HÖs)

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-01-11 8:29
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.