Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
23 January 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Skadegörelse på bilar i vårt område

Sommartid verkar innebära att lusten att förstöra saker ökar, inte minst bilar verkar just nu leva farligt.

Natten mellan tisdag och onsdag vandaliserade någon en bil på Smedstorpsvägen i Kumla genom att måla med tushpenna eller färg över hela bilen. Samma kväll klippte någon av kablar i syfte att tjuvkoppla eller stjäla utrustning i en bil parkerad i Laxå, på Tjärbrännarstigen. I Hasselfors, på Edevägen, skar någon upp bakdäcken på en parkerad bil. Alla dessa händelser är polisanmälda.

I Kumla på Norråsens förskola har någon slagit sönder bord, pedagogiskt material, en lek-telefonkiosk och lite annat på förskolan utegård. Även detta är polisanmält.

Kommentera artikeln
Publicerad: 2020-06-18 9:39
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.