Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
02 December 2021
Tipsa: 073-629 83 19

Skadegörelse och småstölder under helgen

Som så ofta under sommaren rapporteras både en hel del skadegörelse och småstölder från flera orter i Sydnärkenytts område under den gångna helgen.

I Kumla på Carlensvägen blev en fotbollsplan söndersladdad av fordon. Uppskattad kostnad 5 000 kronor.

Någon har också slagit sönder trafikljus och slagit sönder glas på gatubelysning.

Någon har också roat sig med att slå sönder glaset på trafikljus, samt gatubelysning och blomkrukor vid förskolan Blå huset på Radongatan. och krossat blomkrukor i Kumla Uppskattad kostnad 10 000.

I Pålsboda har det som så många gånger denna sommar skräpats ner och eldats på skolgården till Folkasboskolan. En skylt har brutits ner.

I Askersund bröt någon sönder en dörr till koloniföreningen Mossgropens förråd och stal en trimmer. I Hallsberg på Nytorgsgatan gjorde någon inbrott i källarförråd på Nytorgsgatan. På Fredsgatan bröt tjuvar sig in i garagelängor. Den privatperson fick också bakrutan på sin bil sönderslagen i Hallsberg. (HÖs)

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-07-19 9:01
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.