Gå till innehåll
Sydnärke / Orientering

Några av de ungdomar som deltog under dagen i OK Tisarens färger. Foto: Privat

OK Tisaren anordnade klubbmästerskap

Publicerad: 17 November 2023 12:35

ORIENTERING: I lördags hade OK Tisaren den årliga Tisardagen. Det anordnades klubbmästerskap, hölls årsmöte och även lite andra aktiviteter.

Dagen började med ett KM-sprint i Kumla där vi hade 45 orienterare till start. Banorna var lagda av Cristoffer Stockman och Johan Aronsson och var lite lagom svåra där det var bra att kolla in kartan lite extra. Samtidigt ska det gå snabbt! Elva klasser och även tre öppna klasser där vi fick besök av klubbar från Örebro, Laxå och Karlstad. 

Det blev lunch och hembakt fika i klubbstugan efteråt där vi höll valårsmöte och även valde våra kommittéer. Aktiviteten blev en femkamp där både hjärna och hjärta fick jobba. Gissa flaggan, sätta ihop en puzzelkarta på tid och tipsrunda. 

Roligast kanske ändå var att tillsammans gå på plankor i stafett. Vi avslutade med att grilla korv i det lätta regnet. En fin dag i föreningens gemenskap! 

Kommentarer

1 december 2023 tas möjligheten att kommentera artiklar tillfälligt bort. Kommentarerna beräknas vara tillbaka i ny tappning i början av 2024.

Annons

Nyheter