26 October 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Kommentera gärna men vi vill ha din mejladress

Många vill anonymt kommentera artiklar på Sydnärkenytt vilket ofta kan vara bra för debatten men det finns negativa sidor som kräver fortsatt uppmärksamhet av redaktionen. Därför införs ett nytt obligatoriskt villkor för den som vill kommentera.

Även om en kommentar väger tyngre när den sker under eget namn – vilket borde vara det normala – kommer Sydnärkenytt även i fortsättningen godkänna anonyma kommentarer. Men vi kommer inte längre acceptera kommentarer från någon som inte uppger sin korrekta e-postadress.

Uppgiften blir obligatorisk i det nya formuläret för kommentarer. E-postadressen kommer dock ej publiceras utan enbart vara känd av redaktionen. Vid behov kommer vi att kontrollera att den uppgivna mejladressen verkligen går till den som skrivit kommentaren.

Inte manipulera

Detta görs för att vi och våra läsare inte ska bli manipulerade. Tyvärr finns personer som missbrukar våra kommentarsfält, som skriver under olika signaturer samt använder falska e-postadresser för att torgföra sina åsikter.

Liksom tidigare förhandsgranskar redaktionen insända kommentarer för att t ex stoppa skymfande tillmälen eller anklagelser om brottslig verksamhet.

Ibland kontaktar vi – via e-post - den som kommenterat för att be om förtydligande eller för att ställa en fråga.

Så, välkommen att fortsätta kommentera Sydnärkenytts artiklar. Din åsikt kan vara viktig. Den som vill vara anonym får vara det men redaktionen ska kunna kontakta den som vill tycka till på våra sidor.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2020-10-09 10:39
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.