15 August 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Ät gott länet runt

I helgen har man chansen att smaska på en massa godsaker, hela länet runt. Pressfoto: MatresanI helgen har man chansen att smaska på en massa godsaker, hela länet runt. Pressfoto: Matresan

I helgen, lördag och söndag 7-8 september, är det dags för Matresan i Örebro län. Runtom i länet samlas mathantverkare, krögare och entrepenörer under en gemensam ”öppethelg.”

Besökare på Matresan får möjlighet att på egen hand upptäcka den lokala produktion som finns runtom i länet och dessutom stifta bekantskap med människorna bakom maten.

Alla utställare håller öppet under helgen mellan kl. 11 och 16. Utöver det kan utställare själva välja att förlänga sina öppettider.

Mycket att smaka

I Sydnärke finns många mathantverkare, krögare och entrepenörer som håller öppet under helgen. Allt som allt deltar hela 71 stycken i evenemanget som är en förlängning av det årliga evenemanget Wadköping Matmarknad.

HÄR kan du ladda ner en karta med adresser och kontaktuppgifter till alla deltagare. (SW)

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-09-05 18:12
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.