15 August 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Joyvoice startar körgrupper i veckan

Joyvoice är Sveriges största körkurskoncept och välkomnar alla att vara med. Man finns på drygt 250 orter i Sverige. Foto: PressbildJoyvoice är Sveriges största körkurskoncept och välkomnar alla att vara med. Man finns på drygt 250 orter i Sverige. Foto: Pressbild

Är du sugen på att sjunga i kör? I veckan startar Joyvoice nya grupper i Askersund, Hallsberg, Kumla och Lekeberg. Tolv träffar väntar innan ett slutligt uppträdande sker,

Joyvoice finns över hela landet och har närmare 250 körer med fler än 22 000 sångglada deltagare i alla åldrar. I Joyvoice är det helt prestigelöst att sjunga och det spelar ingen roll om man är sångvan eller själv inte tror sig kunna, beskriver man sig på hemsidan.

Sjunger kända rock och pophits

Och med start denna vecka drar man igång i Sydnärke. Under måndagen i Hallsberg, tisdagen i Kumla, torsdag i Lekeberg och nästa onsdag i Askersund. Vid medverkan är det tolv träffar, som avslutas med ett publikt uppträdande.

- En termin kostar 995 kr och då ingår app med alla ljudfiler så man kan öva hemma mellan gångerna, och alla våra terminer avslutas med någon form av uppträdande, säger Marielle Hagström från Joyvoice.

"Vi sjunger de mest välkända och omtyckta pop- och rockhitsen genom tiderna, på engelska och ibland svenska. Fokus ligger på gemenskap och att ha kul under terminens gång", beskriver sig Joyvoice.

Vill man vara med anmäler man sig på Joyvoice hemsida.

VAR HÅLLER MAN TILL?

Askersund - Sjöängen.

Hallsberg - Dansstudion.

Kumla - Skogstopsskolan

Lekeberg - Stora salen "Träffen"

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-09-09 14:31
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.