Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
28 October 2021
Tipsa: 073-629 83 19

Jenny från Vretstorp till VM i Abu Dhabi

Uppladdning pågår för fullt för para-landslaget i jujutsu. Den 7 november är det äntligen dags igen att äntra mattan då VM i Abu Dhabi anordnas. Dit åker Jenny Öster-Hall från Vretstorp.

Jenny Öster-Hall har denna gång Isabelle Sarfati som uke. Isabelle är en mycket välrenommerad duo utövare. Hon har kammat hem flertalet medaljer både på EM och VM i duo. 

Jenny Öster-Hall och Isabelle Sarfati. Foto: Privat Jenny Öster-Hall och Isabelle Sarfati. Foto: Privat

Roger Berger landslagscoach för para-jujutsun är mycket glad över att Isabelle kunde tänka sig att ännu en gång göra comeback. Jenny och Isabelle är båda taggade och för Jennys del blir det många resor till Stockholm för att träna. 

Ytterligare en para-utövare kommer att följa med till Abu Dhabi. Det är Mike Malmer från Västerås. Både Jenny och Mike plockade hem guldmedaljer under jujutsu-VM i Malmö 2018. 

Då paragruppen nu är integrerade i Svenska jujutsu landslaget så kommer  självklart även resten av  landslaget med för att representera Sverige. 

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-10-11 12:28
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.