Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
19 October 2021
Tipsa: 073-629 83 19

Lantbrevbärare vill lära ut trafikvett

Inlägget riktas till alla föräldrar som har barn med Epa och A-traktorer.

Att dessa fordon stannar upp trafiken är inget nytt, och detta är något som vi måste acceptera och hantera med lugn. Men att vissa av dessa förare i fordonen sitter och röker och pratar i mobilen samtidigt får mig att koka. Ingen uppsikt varken fram eller bak hos vissa av dessa ungdomar.

Jag kommer att göra civilt ingripande på var och en av dessa fordon om så behövs när jag ser detta framöver och ge vederbörande förare en duktig utskällning! Det stannar säkert upp trafiken ännu mer, men tro mig det kommer det att vara värt för många av oss ändå.

Prata med era barn så slipper jag.

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-08-22 12:04
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.