05 December 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Såg dam i butiken tappa humöret

Var och handlade häromdagen i en livsmedelsbutik i Kumla. Det var rätt mycket folk och jag kanske borde åkt dit en annan tid men nu var jag alla fall där så lika bra att få det överstökat. Men det handlar inte mig utan en äldre dam som också var och handlade.

Hon skulle gå mot kassan när det plötsligt strömmade till folk kring henne från lite överallt och hålla avstånd var det ingen som gjorde. Hon stod blickstilla mitt i gången ungefär som för att visa övertydligt att hon inte ville vara när andra.

Men det gjorde ingen skillnad och då skrek hon till “NU FÅR NI VÄL FLYTTA PÅ ER”. Några vände sig om efter henne men ingen sa nåt tyckte jag mig se. Men hon fick utrymme alla fall att gå mot kassorna och gick då iväg snabbt.

Så kvar där stod jag och funderade på den här märkliga saken jag sett. Jag undrar faktiskt delvis varför den äldre damen gick dit för hon måste ju förstått det var mycket folk så dags på dagen. Men också funderade jag på att vissa inte kan ge större hänsyn utan bara verkar tänka på sig själva.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2020-11-20 17:33
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.