Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
04 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Inbrott och skadegörelse

Det fortsätter ske en del  inbrott och skadegörelse i Kumla och Hallsberg just nu. Natten mellan den tredje och fjärde februari krossades en bakruta på en bil på Hagendalsvägen. Ingenting stals dock.

Någonstans mellan den sjätte och åttonde var det dags igen, på Kvarngatan. Någon hade krossat en mindre ruta baktill på en bil och öppnat alla dörrar. Oklart vad som stulits.

I lördags kväll, det vill säga den åttonde, begicks ett inbrott i en lägenhet på Nytorgsgatan i Hallsberg. Tjuvar slog sönder en balkongdörr och stal en del saker.

Man brukar säga att ett bra sätt att slippa inbrott i bilen är att helt enkelt tömma den själv. Lämna inte värdesaker synliga i bilen.

Kommentera artikeln
Publicerad: 2020-02-10 9:04
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.