Gå till innehåll
Sydnärke / Hockey

Hallsberg och Kumla förlorade i Division 2

Publicerad: 11 November 2022 23:47

HOCKEY: IFK Hallsberg föll med 7-5 borta mot Fagersta efter att förlorat andra perioden med 7-1. Ett skadedrabbat Kumla föll med 4-3 borta mot Avesta, det var femte förlusten på de sex senaste.

Hallsberg ledde med 2-0 borta mot tabelltvåan Fagersta efter 20 minuter. Men sen rasade det fullständigt i den andra som Fagersta vann med 7-1. Den sista perioden vann Hallsberg åter med 2-0. 

Alexander Wennergren fick matchstraff i andra perioden och det blev fem minuters powerplay för Fagersta. De satte då fyra raka mål och gick från 3-3 till 7-3.

Publiksiffran var fina 342 åskådare i Fagerliden.

Målskyttar var Daniel och Mikael Lindberg, Emil Ek, Oskar Holmstedt, Martin Eriksson. 

Kumla Hockey har det tufft just nu. Laget saknar hela sju spelare och då räckte det inte ens till seger mot bottenlaget Avesta borta. Men man fick med sig en pinne alla fall, Avesta avgjorde på övertid. 

Andreas Gustafsson, Liam Hjortzberg och Noah Julin gjorde målen. Kumla är trea i tabellen och Hallsberg fyra med samma poäng. Femma är Hallstahammar en poäng bakom. De fyra bästa kvalar uppåt.

Kommentarer

1 december 2023 tas möjligheten att kommentera artiklar tillfälligt bort. Kommentarerna beräknas vara tillbaka i ny tappning i början av 2024.

Annons

Nyheter