Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
10 May 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Hittade flickvännen naken med annan man

Pojkvännen saknade sin flickvän och förstod att hon åkt hem till sitt föräldrahem. När pojkvännen inte fick tag på henne via telefon åkte han till flickvännens föräldragård. Det här inträffade 31 juli 2018.

När han kom fram såg han flickvännen och en annan man ligga nakna i en säng. Han blev naturligtvis upprörd och det blev en rörig och bråkig situation.

Polis och åklagare valde efter händelsen att åtala pojkvännen för misshandel av den dåvarande flickvännen. Åklagaren menade att pojkvännen slagit ett knytnävsslag och knuffat omkull flickvännen i samband med bråket.

När tingsrätten prövade saken frias pojkvännen. Domstolen har förståelse för att det blev en upprörd situation och åklagaren har inte lyckats bevisa att pojkvännen medvetet slog till flickvännen i samband med bråket.

Kommentera artikeln
Publicerad: 2020-07-05 18:14
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.