Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
03 June 2023
Tipsa: 073-629 83 19

Halva priset hos Länstrafiken i sommar

Från 7 juni till 24 juli erbjuder Länstrafiken resenärer att köpa periodbiljett län 30 dagar till halva priset. Det innebär halverat pris på resor i hela Örebro län med både buss, tåg och Närtrafik. Biljetten kan köpas direkt i Länstrafikens app, men även laddas på ett Resekort.

Detta fastslås via ett pressutskick.

-Erbjudandet tror vi har en stor potential att motivera fler att välja att resa med kollektivtrafiken i sommar till jobb och aktiviteter. Framförallt hoppas vi att många av våra resenärer tar chansen att resa i hela länet i sommar, då periodbiljett län 30 dagar i de flesta fall blir ett billigare alternativ. Det är också ett billigt alternativ för ungdomar som behöver pendla till sitt sommarjobb, säger Fredrik Eliasson, kollektivtrafikchef på Länstrafiken.

INFO: Förutom köp direkt i appen, är det även möjligt att ladda biljetten på ett Resekort ombord på Länstrafikens regionbussar. Då behöver den som reser ett Resekort sedan tidigare. Resenärer kan även ta del av erbjudandet via Länstrafikens webbshop om de har ett befintligt Resekort. Resekort finns bland annat att köpa hos Länstrafikens ombud och även på Länstrafikens Kundcenter på Resecentrum.

Kommentera artikeln
Publicerad: 2023-05-24 12:19
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Trädgårdsgatan 9B, 692 31 Kumla