03 Juni 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Försvunne mannen hittad avliden

Polispatruller på plats i Hallsberg under tisdagen för att söka efter försvunna 39-åringen. Foto: Christian Vargahed.Polispatruller på plats i Hallsberg under tisdagen för att söka efter försvunna 39-åringen. Foto: Christian Vargahed.

Den försvunne 39-årige man som polisen sökte efter sedan i måndags kväll hittades sent på tisdagen avliden i ett skogsområde nordväst om Hidingsta. Polisen misstänker inget brott bakom dödsfallet. De anhöriga är underrättade.

Under måndagskvällen flög två polishelikoptrar över Kumla och Hallsberg och spanade efter mannen.

Sågs senast tidigt under måndagen

– Vi har beordrat sex patruller till Hallsberg nu på morgonen, och även tagit kontakt med nationella operativa avdelningen för att se om vi kan använda helikopter även i dag, sade polisens presstalesman Tommy Lindh, till SVT Örebro, under tisdag morgon.

Polisen skrev på sin hemsida kring kl 15 detta:

"En större polisinsats i nära samverkan med Försvarsmakten pågår sedan måndag eftermiddag. Mannen som söks har sedan en tid inte mått bra mentalt. Anhöriga är oroliga och mycket angelägna om att han ska anträffas".

Dessvärre kunde inte mannen återfinnas levande, meddelade polisen 19:35 på tisdagkvällen. (Uppdaterad artikel)

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-02-12 11:07
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.