Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
04 March 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Digital träff med Sydnärkenytts vänner med priser

Torsdag 11 mars klockan 19 är det äntligen dags för träff med Sydnärkenytts Vänner. Det blir en digital direktsändning som bland annat innehåller en spännande tävling med riktigt fina priser. Ni som vill bli med i vänföreningen innan träffen har alla möjligheter.

Sydnärkenytt lever vidare delvis tack vare stödet från sina närmaste vänner.

På grund av pandemin har vi fått skjuta upp de vänträffarna nu i ett drygt år. Därför satsar vi nu istället på en digital träff för att med olika reportage berätta om verksamheten, för att ha lite roligt och för att ge våra medlemmar chansen att vinna fina priser.

Direktsänt med reportage och tävlingar

Vänträffen blir alltså av torsdag 11 mars.

En exklusiv direktsändning för våra medlemmar under cirka en timme. Den som hänger med får bland annat chansen att lösa en lagom svår rebus. Priserna i denna tävling blir kanonfina. Några av dem kommer ligga i tusenkronorsklassen.

Det blir även andra överraskningar och underhållning under sändningen.

Går bra att bli medlem innan träffen

Vi kommer återkomma med mer information och en möteslänk i mail till de som är medlemmar i Sydnärkenytts vänner.

Vill du Bli medlem? Det kostar en krona om dagen. På denna sida kan du registrera dig www.sydnarkenytt.se/vanner

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-02-15 16:27
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.