Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
27 January 2021
Tipsa: 073-094 57 58

Bränder och inbrott under de gångna helgerna

Det har anmälts en rad inbrott, stölder, skadegörelser och bränder under nyårshelgen. Allt från en bilbrand, källarinbrott till en stulen bilkärra.

Någon gång mellan onsdag och lördag gjorde någon inbrott i en bostad på Norra Mosvägen i Kumla. Hur mycket och vad som stulits är ännu oklart.

I torsdags, alltså nyårsafton upptäckte personal från Kumlabostäder att det skett inbrott i flera källarförråd på Köpmangatan.

Senare på nyårsaftons kväll brann en bil på Ica Maxis parkering i Kumla. Orsaken är inte klarlagd. Branden kan vara anlagd.

Samma natt tände någon eld på flera soptunnor framför ett företag på Norra Mosvägen. Branden var anlagd.

Natten till nyårsafton bröt någon upp två grindar på företaget Epirocs område i Kvarntorp där vederbörande sedan stal bland annat en släpkärra

Läng Skogaholmsvägen, och Norrköpingsvägen utanför Pålsboda, har flera boende haft påhälsning i förråd, bilar och garage, där man rotat runt och stulit mindre föremål. Alla uppgifter från polisanmälningarna. (HÖs)

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-01-04 9:22
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.