Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
20 June 2021
Tipsa: 070-508 44 84

Vill att sommarjobbare sköter om Lekens badplats

En besökare till sjön Lekens badplats reagerade över att badplatsen var illa skött. Hon har nu mailat kommunen och föreslår att sommarjobbare kan sköta om badplatsen.

Den upprörda kvinnan var nyligen på badplatsen och gillade inte vad hon såg.

” Det är ohälsosamt för småbarn att leka på badplatsen. Det är fullt med skit från Kanadagäss. Jag var tvungen att plocka bort hundbajspåsar för att vi skulle kunna lägga en filt på tranden”

Kvinnan har dock ett förslag.

“Sommarjobbare som finns där tidigt morgonen för att plocka/kratta bort all skit, det kan bli en populär badstrand om den är i bättre skick. Jag kan inte ge rekommendationer till andra att komma dit som det är nu”, avslutas kvinnans skrivelse (ABj)

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-06-08 14:01
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.