Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
28 September 2021
Tipsa: 073-629 83 19

Elisabeth Svantesson besöker Lekeberg

Med exakt ett år kvar till valet gästar Moderaternas ekonomiskpolitiska talesperson Elisabeth Svantesson Lekeberg för att prata politik med lokala moderater. Svantesson kommer finnas på plats under lördagen.

- Det är såklart jättekul med ett sådant tungt besök i vår förening. Svantesson är potentiellt finansminister efter nästa val och blir då också en av Sveriges mäktigaste kvinnor. Att hon vill bidra med politisk kunskap och strategi är väldigt värdefullt för oss, säger Caroline Elfors ordförande för Moderaterna Lekeberg och blivande oppositionsråd. 

Moderaterna Lekeberg har bjudit in medlemmarna till träffen som är tänkt som en mini-kickoff inför stundande valår.

- Det händer mycket i Lekebergsmoderaterna just nu. Vi har värvat flera nya medlemmar och har mycket bra politik på gång, fortsätter Elfors.

Elisabeth Svantesson är förutom Moderaternas ekonomiskpolitiska talesperson även vice partiledare. Hon har suttit i Riksdagen för Örebro län sedan 2006 och har också varit arbetsmarknadsminister i regeringen Reinfeldt. 

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-09-10 12:16
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.