Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
28 September 2021
Tipsa: 073-629 83 19

Solsken över Mullhyttan på Ramsågens dag

Dennis Örtenmalm jobbar vid den gamla sågen i Mullhyttan. Foto: Josefine MiltonDennis Örtenmalm jobbar vid den gamla sågen i Mullhyttan. Foto: Josefine Milton

Mullhyttans bygdeförening arrangerade under lördagen Ramsågens dag. Det var visning av sågen, försäljning av virke, backluckeloppis, lotteri och kaffeförsäljning i solskenet.

Under dagen var loppisborden fulla och knallar med tofflor, strumpor, ost med mera syntes i centrala Mullhyttan. Under kvällen bjöds det på musikunderhållning av Björn Bodin, arrangerat av Stenkullen Catering & Evenemang.

Utanför ICA stod många vid loppisen Utanför ICA stod många vid loppisen

Ulla-Britt Sätter var en av försäljarna på området, hon berättade att det varit en hel del besökare under dagen. Nästa helg kommer hon och flera andra av försäljarna till Baggetorps Hembygdsgård där det utlovas hantverk, frukt och grönsaksinläggningar, rökt fisk, konstutställning, underhållning och mycket mer.

Ulla-Britt Sätter hade försäljning av ullprodukter Ulla-Britt Sätter hade försäljning av ullprodukter

Backlucke-marknaden vid Baggetorps Hembygdsgård på lördag kommer att påg mellan klockan 12-16.

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-09-06 12:10
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.