Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
29 November 2023
Tipsa: 073-629 83 19

Musikalisk föreläsning om livet med autism

Musikalisk föreläsning om autism ikväll. Musikalisk föreläsning om autism ikväll.

Ikväll, på själva kvinnodagen, blir det en musikalisk föreläsning på Sparbanksbörsen. Det är Annika Gelin, från Örebro som ger föreställningen "Alldeles underbart autistisk”. hon ackompanjeras av Magnus Andersson. Arrangemanget är gratis, fri entré.

Det är en berättelse i ord, bild och ton om en familjs omtumlande resa med ”Annorlunda Airlines”. En berättelse om bemötandets betydelse, positiva förväntningars kraft och musikens magiska förmåga att stärka en människa. Syftet är att sprida kunskap och att ge hopp om att livet inte behöver blir sämre för att det tar en annorlunda vändning.

Annika Gelin är van vid Sparbanksbörsen. Hon tillhör nämligen mer eller mindre revysällskapets fasta ensemble.

Det är också Lekebergs Revysällskap är arrangör. Start kl 19 och öppet från 18.30. Baren är öppen med bland annat servering av korv med bröd för den som är lite hungrig.

Kommentera artikeln
Publicerad: 2023-03-08 5:35
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Trädgårdsgatan 9B, 692 31 Kumla