04 Juni 2020
Tipsa: 070-508 44 84

Nattvandrare får plats i kommunlokal

Vi är glada att kunna meddela att Lekebergs kommun och Nattvandrarna har undertecknat ett Idéburet offentligt partnerskap (IOP). IOP är en partnerskapsrelation mellan den offentliga och den idéburna sektorn för att stötta en verksamhet som hanterar någon form av samhällsutmaning, detta skriver Lekebergs kommun i ett pressmeddelande.

Syftet med denna IOP är att Nattvandrarna, utan hyreskostnad, får tillgång till en lokal i Träffen för deras verksamhet och samtidigt gör de en samhällsinsats för hela kommunen i form av nattvandring. Verksamheten sker under Stiftelsen Nattvandrarnas ansvar. Nattvandringen skapar trygghet, bygger relationer med barn och unga och visar på vuxenengagemang i det offentliga rummet i hela kommunen, står vidare i pressmeddelandet. 

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2018-06-19 15:42
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.