07 July 2020
Tipsa: 070-508 44 84

Stina fick fel svar i helgens tidning

Stina Karlström reser hellre med tåg än sitter inklämd i en minibuss bredvid en stor skäggig karl. Foto: Anders BjörkStina Karlström reser hellre med tåg än sitter inklämd i en minibuss bredvid en stor skäggig karl. Foto: Anders Björk

Till helgen utkommer vårt Novemberblad. I enkäten där har den svarande Stina Karlström fått ett svar inklistrat som en annan enkätdeltagare gav.

Sydnärkenytts Novembernummer har kommit från tryckeriet och börjar att delas ut till hushållen framåt slutet av veckan. I tidningen finns en enkät med som har frågan "Hur reser du helst och varför?"

En av de svarande var Stina Karlström från Edsberg, Fjugesta. Olyckligtvis så fick Stina ett svar inklistrat under sitt namn som en manlig svarande i enkäten gav. "Jag föredrar att resa i en minibuss, inklämd mellan en gitarrförstärkare och en stor skäggig karl. Det talar för att kvällen kommer att bli bra"

Det svar som Stina egentligen gav var detta,

"Jag åker helst tåg eftersom det är både bekvämt och miljövänligt. Dessutom kan jag sticka under tiden, det är min bästa resesysselsättning".

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2019-11-12 15:09
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.