Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
04 March 2021
Tipsa: 070-508 44 84

"Arbetspendling enormt viktig för Lekeberg"

Under torsdagen hade Lekebergs kommun möte med Länstrafiken gällande framtiden. Inga beslut togs, men kommunstyrelsens ordförande Johan Niklasson (C) fastslår att han skickade med att pendlingen med buss är enormt viktig för hela Lekeberg.

​I början av veckan skrev vi om Mikaela Björk, som känner sig orolig över att det ska dras ner ännu fler bussavgångar från/till Mullhyttan där hon bor. Hon skickade därför med en passning om detta till kommunledningen inför det möte de hade under torsdagen med Länstrafiken.

Vad sades då på detta möte?

- Vi fick information om förslag som tagits fram än så länge och hade en dialog om det. Den stora synpunkten som vi ändå skickade med är att arbetspendling är enormt viktig för oss i Lekeberg då vi har många som pendlar in, men framförallt ut från kommunen under dagarna, och det gäller hela vår kommun, skriver kommunstyrelsens ordförande Johan Niklasson.

Samma ämne:

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-02-19 16:12
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.