Gå till innehåll
Lekeberg / Kultur

En festlig show väntas på Sparbanksbörsen. Foto: Lekebergs Revysällskap

Premiär för
festlig show

Publicerad: 9 April 2018 16:06

I dagarna repas det för fullt på Sparbanksbörsen i Fjugesta. Nu på fredag, 13 april, är det nämligen premärdags för föreställningen "Let's Shuffle" med gruppen Baby Blues. Publiken kan vänta sig en riktig musikfest!

Gruppen kallar sig Baby Blues och det här är den fjärde showen de sätter upp. Det kommer att bli en riktig musikfest, berättar Rebecka och Ida Svansbo.

- Det är en salig blandning av en massa musikstilar, för vi vill att det ska passa för alla, säger Rebecka.

Mycket glitter

- Vi har jazz, 60- 70- och 80-talsmusik och rock, så det finns någonting för alla i den här föreställningen, säger Ida.

- Det blir mycket glitter och mångas snabba klädbyten, så vi hoppas att publiken ska gå härifrån fulla av energi och tycka att det var jätteroligt och vara jätteglada! avslutar Rebecka.

Berättar mellan numren

Nytt för i år är att Måns Eriksson kommer att dyka upp mellan numren och berätta lite för publiken och knyta ihop hela föreställningen.

Förutom Rebecka och Ida får publiken möta Cecilia Ekström, Esmaralda Elliot, Moa Elliot, Acki Fernberg, Lea Gunnarsson  och Sandra Gustafsson.

Premiären är på fredag den 13 april, och sedan kör man vidare på lördag och under de två kommande helgerna - totalt sex föreställningar. För att se fler datum och mer information rörande biljetter,  klicka HÄR

Annons

lekeberg