Gå till innehåll
Lekeberg / Kultur

Anders Edlund spelar på Sparbanksbörsen i Fjugesta

Publicerad: 22 April 2022 15:04

Nu i helgen, den 23 och 24 april intar Anders Edlund och Jackie’s Stoned Sparbanksbörsen för två framträdanden. Det blir en lite ovanlig show när den välbekante sångaren spelar på hemmaplan och själv är i fokus.

Anders Edlund är en musikant som funnits med i många sammanhang sedan mitten av 80-talet. Han har figurerat i olika band som sångare, men också jobbat som konferencier och trubadur vid en mängd tillställningar. Många lekebergsbor vet vem han är och har låtit sig underhållas av honom vid olika tillfällen.

— Vi tyckte att det var dags för honom att göra sin egen show på vår scen,  säger Gunilla Pihlblad i Lekebergs Revysällskap och berättar att det vid detta tillfälle också blir en slags premiär.

– Alla känner inte till att Anders skapar en del egen musik. Detta kommer vi att få höra prov på under de här kvällarna.
Bandet Jackie’s Stoned består av de från Lekeberg bördiga musikerna Daniel Hagelin och Oscar Hagsten samt Christoffer Nordenström, Jörgen Ljungstedt och sångerskan Nadine Randle. Jackie’s Stoned har tidigare jobbat med bland annat Linda Bengtzing, Patrik Isaksson och Chris Kläfford. 
Det är upplagt för galna kvällar med en härlig blandning av favoritlåtar från både Anders och bandet. Det kommer även bjudas på anekdoter från musikanternas liv.

Annons

lekeberg