Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
22 April 2021
Tipsa: 073-094 57 58

PRO Laxå promenerar och klurar i skogen

Foto: Alice Sandström. Foto: Alice Sandström.

PRO Laxå är igång med tipspromenader i skogen. Under onsdagens tur var det Dagny Dahlin som korades till vinnare.

PRO Laxå kommer i fortsättningen att ha tipspromenader i byggemarken med utgångspunkt från grillplatsen vid OK-stugan onsdagar klockan 14. Därmed återupptas traditionen att ha promenaderna i skogen längs elljusspåret.

Medan Träffpunkt 14 fanns kvar på Von Boijgatan blev det fika och vinstutdelning där, men eftersom det numera blivit Träffpunkt 18 på Postgatan blir det i stället medhavd fika och korv att grilla, men det är också trevligt!

På promenaden i onsdags var väderguden på sitt bästa humör så det blev en fin dag i skogen där det inte var mycket kvar av snön som föll på annandagen. Jan Sörberg hade gjort frågor och satt upp lappar längs stigen och var sedan i full fart med att rätta de inlämnade resultaten.

Fyra deltagare hade lika många och flest rätt och en drogs som vinnare och det blev Dagny Dahlin som är en riktig allvetare. Övriga två vinnare lottades och det blev Marianne Karlsson och Yvonne Tjärnberg. Några passade på att grilla korv och fika, innan det var dags att vandra hemåt.

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-04-08 17:09
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.