03 December 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Veteraner med friluftsdag i Laxå

PRO:s riksorganisation anordnade 21 oktober en nationell friluftsdag över hela landet. PRO Laxå/Röfors deltog genom att förlägga en tipspromenad samt balansövningar till OK-stugan vid Byggemarken.

På förmiddagen visade väderprognosen skurar under dagen samt eventuellt uppklarnande framåt kvällen. Vi beslöt oss hänga på och delta och drygt tjugo personer kom och vi hade tur för det blev riktigt bra väder och det blev en trevlig eftermiddag.

Korvgrillningen ställdes in men föreningen bjöd på frukt och flera deltagare hade med eget kaffe. Dagny Dahlin hade ordnat tipsfrågor. Vinnare blev Christina Nordsten och två vinnare lottades fram och det var Yvonne Tjärnberg och Sibylle Eriksson.

Carina Prestberg hade ett träningprogram med balansövningar som alla provade på eftersom vi var helt överens om nyttan av att förstärka balansen, om i många fall blir sämre än den var i yngre år.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2020-10-25 20:05
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.