30 October 2020
Tipsa: 073-094 57 58

Tvååring fick allvarliga skador efter fallolyckan i Laxå

Det är ännu oklart hur det gick för barnet vid fallolyckan i Laxå. Barnet, en tvååring, fick allvarliga skador och vårdas nu på sjukhus.

— Vi ska nu göra undersökningar för att fastslå vad som hänt, säger polisens presstalesperson Stefan Wickberg.

Polisen fick larmet 13,31. Olyckan inträffade i centrala Laxå. Barnet, enligt polisen en tvååring, föll från hög höjd och fick allvarliga skador och fördes med ambulanshelikopter till sjukhus. Polisen har ännu inte kunnat gå ut med hur barnet föll, hur olyckan gick till. Vid 17-tiden fanns heller ingen tillgänglig information från sjukhuset om barnets tillstånd.

Stödsamtal

Platsen är avspärrad och en teknisk undersökning har inletts. Händelsen har tagit hårt på polis och övrig räddningspersonal.

— Frågan om stödsamtal för vår egen personal har kommit upp. I ena änden är vi ju vana vid starka händelser, men vi är människor vi med - av kött och blod, säger Stefan Wickberg.

Klicka här för att skriva en kommentar till artikeln
Publicerad: 2020-10-12 17:08
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Föreningen Kanal Regional:Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Vi finns på webben, som papperstidning, sänder lokal-tv och producerar närradio. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakt:Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Lars Litzén, ansvarig utgivare: 073 - 094 57 58, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.