Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
07 December 2021
Tipsa: 073-629 83 19

Inbrott hos OK/Q8 i Laxå natten till måndag

OK/Q8 i Laxå drabbades av ett inbrott natten till måndagen. Gärningspersoner slog sönder glas för att ta sig in i butiken och stjäla tobaksvaror.

Inbrottet på Revirvägen ska ha inträffat strax efter klockan 2, natten till måndagen. Den knapphändiga infon på anmälan talar om att polispatrull blev beordrad till det pågående inbrottet. 

Men när de dök upp var de två gärningspersonerna borta. 

OK/Q8 i Laxå vill inte uttala sig om inbrottet utan hänvisar till OK/Q8 centralt. Karin Hellgren är pressansvarig där och fastslår vad som inträffat. 

- Vi har inte så mycket mer info utöver det som står i polisrapporten. Det krossades fönster för att ta sig in och det stals en del tobaksvaror från butiken.

Inbrott hos OK/Q8 runtom i landet är inte vanligt, men det händer. 

- Det känns naturligtvis väldigt tråkigt att det sker, det innebär kostnader för att återställa det som tas sönder för att kunna ha öppet med full service för medlemmar och kunder, avslutar Karin Hellgren. 

Kommentera artikeln
Publicerad: 2021-11-23 15:53
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Västra Drottninggatan 11, 692 33 Kumla.