Hoppa till huvudinnehåll Hoppa till senaste nytt Hoppa till ortsmeny Hoppa till sektionsmeny Hoppa till informationsmeny
Logotyp Sydnärkenytt
26 November 2022
Tipsa: 073-629 83 19

Vasco årets företagare i Laxå

Under måndagen överraskade Företagarna och Laxå kommun Vasco Olivi med blommor, plaketter och fika då han utsetts som årets företagare i Laxå kommun år 2022. Vasco driver företaget Elisolation i Laxå.

Motiveringen var följande:

"Under Vasco Olivis inkluderande ledarskap har Elisolation och dess medarbetare lyckats uppnå det de själva säger sig vilja vara bäst på - Omtanke och plast! Deras engagemang stäcker sig till mer än att överträffa sina kunders behov av snabba offerter och leveranser då de värdesätter och involverar samarbetspartners, medarbetare och de som för första gången eller på nytt tar sig in på arbetsmarknaden.

Detta har samlat gett ett avtryck på såväl ökad produktion, som ett gott renommé och engagerade medarbetare i alla led. Elisolation har på ett exemplariskt sätt kombinerat företagande, kundnöjdhet och problemlösning med samhällsansvar." (ABj)

Kommentera artikeln
Publicerad: 2022-11-22 15:27
ANSVARIG UTGIVARE: LARS LITZÉN Sydnärkenytt och Kumlanytt ges ut av föreningen Kanal Regional. Sedan 2007 har Kumlanytt levererat nyheter till Kumlas medborgare. 2012-2013 startade vi nyhetssidor även i Hallsberg, Askersund och Lekeberg. Kontakta redaktionen för tips och synpunkter. Henrik Östensson, redaktör: 073-629 83 19, redaktion@kumlanytt.se Post och besöksadress: Trädgårdsgatan 9B, 692 31 Kumla